Pilar Lázaro Val

Assessora d’empreses

Des de el principi va compaginar la feina en el negoci familiar amb els estudis. Al 1993 es va incorporar, com a sòcia, a un despatx professional on va desenvolupar les tasques pròpies de totes les àrees de l’assessoria, sent la seva especialitat la fiscalitat d’empreses familiars i immobiliàries.

La seva experiència al món de l’assessorament de les pimes li dona una visió global i estratègica de la empresa.

A LZ s’encarrega de l’assessorament econòmic i financer de les empreses, tant a nivell estratègic com operacional.

Llicenciada en Direcció d’Empreses per la Management School de Barcelona. Ha cursat diferents programes de perfeccionament a EADA: Control de Gestió; Gestió Comptable i Fiscal de la empresa; Gestió Financera.

p.lazaro@lazaroconsultors.com

Eduard Enrich Masana

Empresari

A LZ s’encarrega de la gestió interna del despatx i participa en projectes de millora d’organització d’empreses, elecció de software de gestió (ERP) i assessorament en comerç exterior.

Llicenciat en Direcció d’Empreses per la Management School de Barcelona. Diplomat en Control de Gestió per EADA i Diplomat per IESE.

e.enrich@lazaroconsultors.com

Mercedes Murillo Bernardino

Comptable

A LZ s’encarrega de processar les comptabilitats dels clients, ja siguin autònoms o empreses i es la responsable del Portal Client del despatx.

Cicle de Formació de Grau Superior en Administració i Finances. Diplomada en Comptabilitat Avançada pel Centre d’Estudis Financers.

info@lazaroconsultors.com